Γεωργία με υψηλή τεχνολογία

Είμαστε η κορυφαία εταιρεία στις υπηρεσίες γεωργίας ακριβείας. Σας βοηθάμε να εφαρμόσετε νέες τεχνολογίες για να βελτιώσετε την κερδοφορία των καλλιεργειών σας. Είμαστε ειδικοί στη γεωργία στη χαρτογράφηση εδάφους, στην αγροψηφιακή συμβουλευτική και στη γεωργική τηλεπισκόπηση.

Χάρη σε αυτή τη λύση της πιο προηγμένης τεχνολογίας ψηφιακής γεωργίας, θα μπορείτε να γνωρίζετε την εξέλιξη των ασθενιών των καλλιεργειών σας για να εκτιμήσετε τη σωστή ανάπτυξη τους (έλλειψη θρεπτικών ουσιών, ανάπτυξη παρασίτων ή ασθενειών, έλλειμμα νερού κ.λπ.) .

Η χρήση των δορυφόρων VHR μας επιτρέπει να ελέγχουμε το αγρόκτημά σας σε καθημερινή βάση με εικόνες υψηλής ακρίβειας με χωρική ανάλυση τριών μέτρων (GSD) . Αυτή η τεχνολογία αιχμής είναι σε θέση να προσφέρει μια άποψη της περιοχής ενδιαφέροντος και να αναπαριστά τις πληροφορίες που συλλέγονται με σαφήνεια και ακρίβεια για μετέπειτα ανάλυση και λήψη αποφάσεων.

Επιπλέον, με τη χρήση των πιο προηγμένων drones στη γεωργία ακριβείας, μπορούμε να επιτύχουμε ανάλυση 3 cm/pixel, με τοπογραφική ακρίβεια ενός εκατοστού , η οποία παρέχει χαρτογράφηση με θερμικές και πολυφασματικές κάμερες με ευρεία κάλυψη, βέλτιστη για λήψη ακριβή στοιχεία και χαρακτηριστικά των γεωργικών εκμεταλλεύσεων.

Εν ολίγοις, με την υπηρεσία δορυφορικών εικόνων και drone, θα μπορείτε να παρέχετε εξ αποστάσεως πληροφορίες σχετικά με την κατάσταση των καλλιεργειών σας με τον πιο ακριβή και γρήγορο τρόπο , επιτρέποντάς σας να πραγματοποιείτε αποτελεσματική διαχείριση σε σχέση με τη βελτιστοποίηση της γεωργικής παραγωγής, χρήση εισροών και εφαρμογή λιπασμάτων, εκτός από την ανίχνευση προβλημάτων συγκομιδής και τον προσδιορισμό των εδαφικών χαρακτηριστικών.